Джеймс Хардън се развихри срещу Лос Анджелис Лейкърс и донесе победата на своя Хюстън

Звездата на Хюстън Рокетс Джеймс Хардън отбеляза 36 точки и направи 5 асистенции за победата на своя тим над Лос Анджелис Лейкърс със 112:97. Двубоят бе първи от полуфиналните плейофи в НБА между двата тима. Брадата също така се изкачи на седмо място в ранглистата за отбелязани "тройки" в плейофите.

За "ракетите" Ръсел Уестбрук добави 24 точки, хвана 9 борби и направи 6 асистенции. Номер 1 за Лейкърс на паркета пък бе Антъни Дейвис, който се отличи с 25 точки и 14 отскочили топки.

В другия мач Маями Хийт победи Милуоки Бъкс със 115:100 и вече води с 3:0 в серията. Джими Бътлър вкара 30 точки за "горещите", като също така направи 7 борби и 6 асистенции. Голямата звезда на Бъкс Янис Адетокумбо завърши с "дабъл-дабъл" – 21 точки и 16 борби, но усилията му бяха недостатъчни за победа на неговия тим.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here