Двама обвинени в измама, присвоили 125 000 лева от ремонт на път

Двама мъже от Лясковец и Велико Търново са обвинени в присвояване на пари в особено големи размери, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР във Велико Търново.

В хода на разследването са събрани достатъчно данни, че 52-годишен мъж от Лясковец и 54-годишен жител на областния град, и двамата неизвестни до момента на полицията, през 2011 година са присвоили платени по договор между Министерството на земеделието и храните и търговско дружество 124 370 лв. за реконструкция на селскостопански път в землището на русенско село.

В последствие договорът е бил прекратен и двамата обвиняеми са получили уведомление за това, както и покана да върнат отпуснатата сума. Те обаче не върнали парите.

Двамата са привлечени като обвиняеми. Наложена им е мярка за неотклонение "подписка".

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here