Да подкрепим Мая Манолова!

Да подкрепим Мая Манолова!На разсъмване е най-тъмно! Мая Манолова един ден не е спряла нито в студ, нито в болести, нито миг несгоди не я отклониха от нейната кауза.

Макар и сега да не е омбудсман хората се обаждат на нея и търсят нея за решения от най-дребни житейски несгоди до глобални и национални предпоставки за катастрофи дори.

Правителството ограничава всички в техният поход към спасение на България. Тези ограничения не могат да спрат разумът и все повече хора се пробуждат и искат да се изправят и да кажат „Стига толкова! Не може така, не бива, трябва с разум да се действа, трябват дела, а не думи“ и така.

Истината е, че Мая Манолова се ползва с одобрение на външните наблюдатели и на хората в страната. Популярността и е голяма като тя е продукт на нейната дейност, а действията и са заредени с много човещина и това няма как да не бъде забелязано. Истината е, че службите на така наречените велики сили следят пресата и 75% от грамите на Американското правителство се сформират от информацията, която излиза в пресата, но 90% от тази информация се взима от свободните медии, а не от контролираните от правителството манипулативни такива като именно Мая Манолова спечели доверието на свободните медии и така тя е в полезрението на големите световни сили.

Нейната популярност не е жажда за внимание, а е отговорност за всяко действие и постъпка, защото медиите могат да те въздигнат, но и могат да те сразят именно тук така наречената четвърта власт е колектива. До Тук Мая Манолова и нейният екип се справят! Немските медии я отразиха като човек, който съзира Европа за проблемите в евро зоната и периферията.

Американските медии я цитираха като най-големият борец за чиста екологична среда и опазването на чистият въздух, вода и затварянето на не малко заводи за преработване на боклуци у нас, което е част от световната битка с боклука. Руските медии за сега седят някак си по встрани, но нито една не е направила негативен коментар срещу нея и екипът по принцип във външната политика на Русия е по-резервиран, но специално към Мая Манолова не имало упрек, което на практика е одобрение.

Добре е всички да подкрепим Мая Манолова, защото ние сме горивото, което движи нейният екип, ние сме тези, които ги зареждаме, а те променят нашият свят към по-добро. Малко по-малко, стъпка по стъпка, ден след ден! Да се изправим и да подкрепим Мая Манолова е дълг, защото тя е алтернатива на управленците ни както тя ги нарича!

Виж още в: 24chasa.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here