Господ Бог бави, но не забравя Бойко!

Господ Бог бави, но не забравя Бойко!На всеки му ще се въздаде според делата, а делата на Борисов са пъклени и мрачни, извършва се геноциди, изтребление както във физически аспект така и в духовната си същност.

Бойко Борисов посяга не веднъж на земя в София на ул. „Първа Българска армия“, там където са знамената.

Истината е, че олигарси имат икономически интереси, а Борисов използва като претекст построяването на колектор за много милиони левове за да открадне апетитният парцел.

Но нещата удрят на камък дето се казва! Господ си знае работата и имотът, който иска да заграби от времето още докато е кмет на София някак си е в съда, някак си дела и спорове за имотно право спират Борисовите мераци, но истината е, че земята е осветена за храм, наречена е на Господ и тук вече действат невидими сили, които спъват пъклените планове на Борисов и компания.

Това, което свято Господ го пази, но как да разберат нашите безродни управляеми управляващи, как като в тях няма нито капка съвест, нито милост, а само алчност за пари и имоти, алчност за власт, която да трансформират в още пари и още блага?

Атанас Стефанов, който е иподякон и собственик на имота днес качи видео, с което показва как се посяга на свещената земя, как се погазват закони и как Борисов, Фандъкова и други техни слуги изпращат булдозери да погазят земята.

Рано или късно съдебните дела ще свършат и там ще се построи храм на Свети Иван Рилски, рано или късно и Борисов, и неговата хунта ще си платят за греховете, защото Господ Бог бави, но не забравя Бойко!

Виж повече на 24 Chasa EU

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here