Господин Божков, майка ми от гробът си ти благодари!

Господин Божков, майка ми от гробът си ти благодари!Писмо до господин Божков!

Публикуваме без редакторска намеса:

Искам да кажа на господин Божков, че кампанията, която прави за легализиране на марихуаната е нещо много важно за младите, но и за болните.

Майка ми бе болна от рак на белият дроб с разсейки по ставите и из цялото тяло, въпреки че ракът на белият дроб е най-агресивен и хората с него живеят по няколко месеца аз ще ви кажа, че моята майка живя повече от 6 години. Ще ви разкажа накратко моята история – бях бизнесмен, уважаван с най-големият офис в градът, в който живеех, но след като откриха заболяването на майка ми тя се премести да живее при едната ми сестра, но не се чувстваше комфортно там.

Аз си мислех, че от мен като син само е нужно да изпратя личният си шофьор и да и дам джобни пари да си има докато е на химио терапия. В един момент видях, че моята майка плете шалчета за да подари на внуците си, че няма джобни и разбрах, че нещата нещо куцат. Намерих начин да взема хаш ойл масло с тетрахидроканабинол и направихме с натрошени бисквити и захар едни сладки, които трябваше да се съхраняват в хладилник за да не се развалят заради масленият си състава, но те ги сложили близо до парното и те се развалили майка ми тогава отказа да ги приема. Разбрах, че няма да стане така и поисках да взема майка ми в наследствен имот и да се грижи човек за нея постоянно.

Взех майка ми, а зет ми багажът и го остави на пътя. Аз оставих бизнес, всичко и реших да изпълня синовният си дълг като майка ми всеки ден приемаше олио от канабис през храната – кекс или курабии и така морфинът, който и бяха изписали за болките леко по-леко спряхме да и го даваме. Нямаше нужда и така шест години и половина живя милата ми майка. След смъртта и жена ми занесе две големи пепи с морфин в онко болницата да го дават на другите болни, които са в нужда и имат недостиг.

На мен ми направиха акция полицаите, а този дето се снима с торби и кашони стана кмет от ГЕРБ, въпреки че съдът доказа, че този материал не е такъв, който се продава и доказаха, че сме върнали в болницата морфинът и два пъти разпитваха 86 наркомана и дилъри на дрога и всеки казваше, че аз не продавам и не употребявам, но все пак получих 3 години условна с 5 години изпитателен срок и една година домашен арест, ако някой ден направя престъпление държавата щяла да ми намали една година затвор, защото съм си я бил излежал авансово.

Отмина всичко, от години съм реабилитиран и искам да кажа, че заради марихуаната използвана за медицински цели много хора са се принуждавали да влизат в криминални схеми за да си доставят или произведат, трябва да има закон. Отидете в онкологична болница и застанете на опашката до болните старци жени и баби и чуйте как си говорят за тази чудодейна билка. Бялата мафия обаче къде ще си продава фалшивата химио терапия? Моята трагедия си е моя и ужасът през който преминах арести, унижения и омерзения, загубих бизнесът си – арестуван от хората на ГЕРБ като бизнесът ми отиде в хора близки на БСП! На кого да се оплача?

Господин Божков, аз бях късметлия като зад мен застанаха силни и доблестни мъже и ми помагаха, но другите нямаха моят късмет като някои лежат по затворите, а родителите им почернени, че децата им растат без бащи, а бащите им вече не са същите! Те имат клеймо, като жигосани са, все едно на челото им пише ПРЕСТЪПНИК! Днес искам да ви кажа, че ако моята майка беше жива щеше да гласува за вас и щеше да ви благославя затова казвам: „Господин Божков, майка ми от гроба ти благодари“!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here