В тази държава за едно денонощие умряха 434 души

Иранските здравни власти регистрираха през последното денонощие 434 смъртни случая, свързани с коронавирусната инфекция – максимален дневен прираст от началото на епидемията в страната.

До момента новият патоген е взел 35 298 жертви, съобщи днес говорителката на здравното министерство Сима Садат Лари, цитирана от агенция ИСНА.

През последните 24 часа в Иран са открити нови 7719 заразени с COVID-19 и общият им брой възлиза на 620 491. Оздравелите до момента са 486 691.

След известен спад на заболеваемостта в Иран в края на лятото властите на столичната провинция обявиха през септември, че идва трета вълна от COVID-19, и на 3 октомври затвориха за седмица ресторантите, спортните клубове, джамиите, бръснарниците и музеите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here