Внучката на Тодор Колев показа мила СНИМКА на дъщеря си

Внучката на Тодор Колев – актрисата Теодора Кулева, реши да усмихне широко последователите си в социалната мрежа, публикувайки разтапяща сърцата снимка на малката си дъщеричка Джейна. На нея 6-месечното момиченце е в прегръдките на баща си.

View this post on Instagram

A post shared by Teddy Goode (@teodorakuleva_goode)

"Не мога да не споделя тази снимка на моите любими хора. Тати и малка принцеса", написа Теди в поста си в Instagram.

Дъщеричката на Кулева и съпруга ѝ Джоузеф Гууд се роди на 5 май тази година. И в първите месеци след раждането ѝ актрисата често споделяше кадри с бебчето си. Тя показа и завидна форма много скоро след като стана майка за първи път.

View this post on Instagram

A post shared by Teddy Goode (@teodorakuleva_goode)

Теодора Кулева стана известна у нас с ролята си на доктор Албена Войнова в сериала "Откраднат живот". В началото на 2019 г. тя се омъжи за англичанина Джоузеф Гууд и двамата заминаха за Великобритания. Месеци по-късно, отново с пост в социалната мрежа, Теодора сподели, че е бременна с първото дете на двойката. За раждането на Джейна Теди се завърна в България и летният сезон изкара със семейството си във Варвара.

От снимката на Джейна и татко ѝ се вижда, че момиченцето се превръща в една истинска чаровница, която е наследила красивите сини очи на майка си.

View this post on Instagram

A post shared by Teddy Goode (@teodorakuleva_goode)

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here