Внуците на Бойко казаха: Дедо, оставаш

Сега разбрахте ли какво казаха внуците на премиера на дядо си? "Дедо, оставаш". С цялата си трогателна наивност майките от "Системата ни убива" и по-голямата част от протестиращите очакваха премиерът да подаде оставка след снимката с децата на дъщеря му. Те бяха изтълкували израза "Време за техните усмивки и за моите решения" като анонс на оттеглянето му от властта, с която така упорито отказва да се раздели.

И майките свиха палатките пред Ректората "в знак на добра воля". Убедени, че са разчели правилно посланието на премиера. Уви. Бойко ги врътна с такава лекота, с каквато не е побеждавал и на белот.

Но това далеч не е всичко, както казват в онази реклама на онова ренде.

Същия ден Христо Иванов се "филмира" с видеото, което моментално го вкара в безкраен обяснителен режим. От кадрите прекрасно се вижда и чува, как изпълзелият от нищото Димитър Ламбовски страшно много държи да спомене думичката "Маджо", при това не само веднъж. Докато върви записът, разбира се. Е, успя да направи пакост. И се покри като дете, счупило прозореца на комшиите.

И като наизскачаха разните му коалиционни партньори. Да си кажел Христо за връзките с организираната престъпност и конкретно с Младен Михалев – Маджо.

Така ли, трапезни патриотчета?!

А г-н премиерът кога ще си каже за същото и кой ще го запита?! От какво трябва да е направен човек, за да не проумее колко нелепо е всичко това. Връзката на Борисов със СИК е фундаментална част от историята на Прехода, а да се търси някаква зависимост на Христо Иванов от Маджо си е стъписваща перверзия.

Само че сега вместо Борисов да се обяснява, разчекнатият е Христо Иванов. А на премиера му се върна самочувствието и от кеф запали джипа и тръгна на любимото си "инспектиране". Главно на неща, от които бъкел не разбира. Но, както видяхме през последните 11 години, и така може да се управлява държава. Кофти, но става.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here