Витацептин® – революция в онкологията

Най-сетне излезе на родния пазара продукт, който да подпомогне общото състояние на онкоболните пациенти подложени на химиотерапия и да облекчи работата на лекарите онколози. До сега при лечението с химиотерапия, общото състояние на пациентите се влошаваше и нямаше на пазара продукт, с който да бъде облекчено състоянието им и да имат възможност да преминат по-леко лечението с химиотерапията.

Иновативният антиоксидант Витацептин е съпътстващ конвенционалното лечение продукт, на билкова основа и решава редица проблеми, които настъпват при лечението с химиотерапия.

С моментните налични лечения, една трета от пациентите се облекчават, но въпреки това безпощадната химиотерапия стопява силите на организма. Затова е необходим продукт от рода на Витацептин®, които да засили и подкрепи организма в хода на лечението.

Витацептин® е иновативен продукт, който за изключително кратък период от време се доказа на лекари и пациенти, със своите антитуморни и детоксикиращи свойства.

Онколозите от редица държави, като Германия, Австрия, Косово, Хърватско и Македония го определят като най-предпочитания антиоксидант от техните пациенти.

Продуктът е с изцяло натурален състав, изграден от биологично активните компоненти Iresine celosia и Petiveria alliacea, предназначен да работи в полза със стандартните медицински похвати в терапията на раковите заболявания.

Понастоящем повече от 100 вида лекарства се използват в химиотерапията, но въпреки голямото разнообразие, туморните клетки развиват резистентност и цикълът се повтаря. Медицината имаше нужда от нови терапевтични продукти със силно изявени антитуморни и детоксикиращи свойства в подкрепа на организма.

Витацептин® е източник на нови съединения с различни механизми, които са алтернатива в подобряването на онколечението.

Той засилва бързата и ефективна детоксикация на организма, блокиран от огромно количество токсини, вследствие на химио- и лъчетерапията.

Конвенционалното лечение, безспорно дава добра ефективност, но често влошава общото състояние на организма, тъй като са унищожени редица полезни бактерии и клетки, които са гръбнакът на имунната система.

Ролята на Витацептин® в този процес е да облекчи състоянието на болния и да подпомогне избягването на редица негативни състояния, като отпадналост, повръщане, липса на апетит, гастро – ентестинални проблиеми и др.

Иновацията в създаването на Витацептин® се крие във функцията му да стимулира съзряването на дендритните клетки. Ако досега този метод беше използван при ваксини, то в последните години се използва и в борбата с рака.

Дендритните клетки предоставят антиген на Т-клетките, които са част от придобития и вродения имунитет. Те заедно с Б-лимфоцитите поддържат имунната памет и засилват имунния отговор на организма.

Със своята нулева токсичност и 100 процента натурален състав , той се нарежда сред най–търсените антиоксиданти за онкоболни.

Очаквайте в следващия материал интервюта с лекари онколози от страната и чужбина и техни пациенти, които се увериха в ефикасността на съпътстващия конвенционалното лечение продукт Витацептин®.

В България Витацептин® се предлага само в аптечната мрежа.

Виж още на medicalpharm.eu и FB страницата на Vitaceptin ТУК.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here