Вдовицата на Шарлопов изненада с нова визия (СНИМКА)

Бояна Шарлопова – вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов, изненада приятелите си в социалната мрежа. Тя смени профилната си снимка във Фейсбук с впечатляващ нов кадър.

Бояна винаги е имала характерно хубаво лице, но на новия фотос тя демонстрира коренно различно излъчване и черти. Първото, което се набива на очи, са устните, които видимо са претърпели промяна. Явно и тя се е поддала на модата с поставяне на хиалуронова киселина, макар да няма нужда в нейния случай. Новият ѝ освежен вид кара мнозина да си мислят, че след като навърши 44 години Бояна вече посяга към филъри или ботокс, пише "Шоу.бг".

Публикувахте от Boyana Sharlopova в Неделя, 6 декември 2020 г. Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here