Ваня Червенкова с радостна новина: Свърши се!

Ваня Червенкова победи в най-тежката битка на живота си – тази с коварния диабет тип 2, пише Lupa.bg. Бизнесдамата призна, че страда от болестта още през 2013-а по време на участието си във „ВИП Брадър”.

Когато страда от диабет, тялото се пoддъpжa ĸaĸтo c лeĸapcтвa, тaĸa и c диeтa и yпpaжнeния. Πpeдпoлaгa ce, чe Червенкова ce e paзбoлялa oт ĸoвapнaтa бoлecт cлeд пpeживeния cтpec, cлeд ĸaтo xopa oт пoдзeмния cвят я зacтpeляxa c 5 ĸypшyмa пpeд oчитe нa дъщepя ѝ.

Червенкова съобщи радостната новина на приятелите и феновете си във Фейсбук:

"СВЪРШИ СЕ !!!!

Държа най-щастливия МИНУС (-……) в живота си и искам да прегърна всички онези редки хора, които ме приеха без да ме осъждат, разговаряха с мен без предразсъдъци, разбраха ме без претенции и все още ме обичат без всякакви условия.

Такива винаги ще остават … и след финалните надписи, дори и в най-лошо режисирания от мен филм/ понякога си спретвам удивителни сценарии/.

През последните седмици не можех да Ви прегърна, но усещах дъхът Ви, успяхте да ми дадете всичко от което имах нужда, без да можех да го докосна и ми беше достатъчно !

Прегръщайте със СЪРЦЕ!

С ръце може всеки!

МОЕТО ГО ИМАТЕ!!!!"

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here