Вандали изпочупиха офис на ГЕРБ

Вандали изпочупиха стъклото на офис на ГЕРБ в ж.к. Дружба-1, район „Искър“, оплакаха се от партията. Инцидентът е станал снощи малко преди полунощ.

"Този вандализъм се случва за втори път за месец и отново през тъмните часове на денонощието, което е показателно за действията на извършителите. Демокрацията е свобода на мнение, на правото да го защитаваш със законни средства, противоборство на идеи. Демокрацията не е рушене, не е вандализъм, не са барикади, превръщащи възлови кръстовища на града в преграда за свободното придвижване на гражданите, не е агресия към жени, техните деца и инакомислещи, не са обиди, грозни думи и жестове, не е вдигнат юмрук от президента, призван да е обединител на нацията", коментират от местното ръководство на партията в свой пост във фейсбук.

"Но всичко това ражда точно среднощните нападения над политическите клубове на опонента. Категорично порицаваме и се противопоставяме на такива действия! Разчитаме записите от камерите да помогнат на органите на МВР да установят лицата, които заменят с вандализъм липсата на аргументи и нямат никакви задръжки да рушат, както и да смущават почивката на десетки хора, живеещи в блока, в партера на който е клубът", допълват още от там.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here