Борисов затваря страната

 


Борисов затваря страната
Истината защо го прави излезе на яве.
Борисов ще ни затвори и повече никога няма да излезем
Правителството тества бунтовните нагласи на населението. Ако не се съпротивляваме сега на затварянето на страната, повече никога няма да ни пусне да се върнем към нормалния живот.
Той е получил нареждане от световните лидери да ни затвори и да ни ваксинира с ваксината, която разбрахме вече, че има доказани случаи на умрели хора и от която е закупил най-много дози.

Това затваряне в събота се коментира от три седмици сред народните представители под сурдинка. Те знаеха, че ще затворят и с това ще постигнат три цели:
1. Окончателен фалит на малкия и среден бизнес и поставяне на много семейства в зависимост от държавата положение, обричайки ги на глад. Сега страната се затваря от РЗИ, което значи, че държавата няма да подпомага бизнеса.

2. Зависимите хора по-лесно ще се подчинят и ще бъдат ваксинирани със смъртоносната субстанция. Който умре, имуществото му остава за държавата, а който оцелее, сам ще трябва да си го даде, срещу храна и помощи.

3. И накрая, но не на последно място, българите няма да могат да гласуват и Борисов ще остане вечно на власт, за да продължи да разпродава страната и да убива народа и.

Спасението от това е едно: всички да излезем на улицата и да го принудим да подаде оставка незабавно.
Или ние или те!

Ние не целим създаване на паника, просто ви предупреждаваме.

Източник: bultimes

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here