Богомил Бонев: Елена и Сергей да напуснат ЕП

Бившият вътрешен министър и мъжът в живота на депутатката от БСП Нона Йотова Богомил Бонев призова във Facebook Елена Йончева и Сергей Станишев да напуснат Европейския парламент. Ето какво написа той: "Елена Йончева, която би трябвало да бори българската корупция в ЕП, работи срещу партията, която я инсталира там. Точно като Станишев.

Две подли човечета. Така изглежда отстрани. Няма да се занимавам с отношенията им. Та тя настоява БСП да напусне парламента, за да падне правителството. Ще падне, колкото предния път, когато напуснаха. Ще бъде самоубийствен акт и лишаване от трибуна. Това целят предателите. Аз я призовавам да напусне, заедно със Станишев, Европейския парламент. В знак на протест, че там не обръщат внимание на протестите в България срещу корупцията.

Това ще е много забележим в Европа акт. Не че се надявам на такава самоотверженост. Да видим лозунгите в действие. Хайде, Елена, прибери се. Нали парите не са водещ мотив да висиш там и да се чудиш каква глупост да измислиш. Все пак, не всеки симпатизант на БСП е взел пари от КТБ. А и не си спомням да има много почтени българи, които да са го направили.

Има един Бареков, чието име с думата "почтен" в едно изреение не върви, но вие сте били заедно, както се разбира. Не е добра компания, да знаеш. Защото твоята мнима почтеност отиде на кино. В редицата на опозоряващите филми."

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here