Бивш треньор в Барселона: Работата с Меси може да е доста стресираща

Бившият помощник-треньор в Барселона Хуан Карлос Унсуе разкри, че съвместната работа с мегазвездата Лионел Меси понякога е доста стресираща, защото аржентинецът изисква от всички в клуба да работят на максимума си.

През лятото Меси шокира футболния свят с откритото си желание да напусне клуба, но в крайна сметка остана, за да избегне съдебен спор.

"Бях изненадан, че Меси поиска да си тръгне. Трябва да е имал много основателни причини да вземе подобно решение. Той е много амбициозен, а това понякога води до стрес. Иска да е най-добрият и изисква от всички наоколо да дават максимума – от съотборниците до треньора и физиотерапевта. Стресът е за тези, които не могат да отговорят на изискванията му", казва бившият вратар, който беше асистент на Луис Енрике.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here