Бензема е най-добрият през сезона в Реал Мадрид

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема беше избран за най-добър играч на "белите" за изминалия сезон в Ла Лига. Френският стрелец изигра 37 срещи, вкара 21 гола и се отличи с осем асистенции, за да помогне на своите да триумфират с титлата. Феновете гласуваха за наградата в Twitter, като избираха измежду него, Серхио Рамос, Каземиро, Винисиус Жуниор и Феде Валверде.

"Горд съм с този приз, защото идва от феновете. Много съм доволен. Това ми носи допълнителна увереност да върша своето на терена. Тази титла беше специална и трудна. Свършихме доста работа", заяви 32-годишният Карим. "Отборът е добре. Сега имаме време за работа. Искаме да продължим напред и да спечелим срещу Манчестър Сити", каза още Бензема.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here