Беласица скочи на съдията: Неадекватен арбитър ни свали от върха

Отборът на Беласица подготвя жалба до съдийската комисия на БФС. Петричани допуснаха първо поражение през настоящия сезон, след като паднаха с 0:2 от тима на Балкан Ботевград.

От клуба обаче се оплакаха от главния съдия на срещата – Димитър Димитров, който според тях е опорочил мача и е подарил победата на Балкан.

"Комитите", които преди сблъсъка бяха водачи в класирането, се свлякоха до четвъртото място в таблицата.

Ето какво написаха от петричкия клуб:

Неадекватният арбитър Димитър Димитров свали Беласица от върха и подари победата на Балкан в Ботевград. От ръководството на клуба подготвят жалба, която ще подадат в понеделник до съдийската комисия към БФС, относно скандалното съдийство и в частност втория гол на ботевградчани. Загубата си е загуба, но петричани сме мъжки момчета, вдигаме главите и продължаваме напред!

😡Неадекватният арбитър Димитър Димитров свали Беласица от върха и подари победата на Балкан в Ботевград. От…

Публикувахте от FC BELASICA в Събота, 17 октомври 2020 г. Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here