Барселона ще отчете загуби в размер на около 100 милиона

Каталунският Барселона ще отчете загуби в размер на около 100 милиона заради пандемията, пише Mundo Deportivo. “Лос кулес” предвиждаха бюджет за сезон 2019/20 в рамките 1,047 милиарда евро. Преди появата на глобалната зараза сметките на “блаугранас” се движеха доста добре и се очакваше приходната част да достигне дори 1,1 милиарда евро.

За три месеца и половина стадионът и музеят останаха затворени, което изравни със земята приходите от туристи за този период. Липсата на фенове по трибуните на “Камп Ноу” също е нанесла тежък удар по икономиката. Продажбата на Артур за 80 милиона евро и спечеленото дело срещу Неймар в размер на 40 милиона евро позволяват на Барса да отчете загуби само за 100 милиона.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here