Челси няма спирка – иска Ерлинг Холанд

Въпреки че през изминалото лято Челси бе най-активният клуб на трансферния пазар в цяла Европа, лондончани вече мислят за следващите си големи цели. Според Фабрицио Романо клубът от "Стамфорд Бридж" ще се включи в битката за головата машина на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд. 20-годишният норвежец е желан от почти всички водещи клубове на континента, като се говори, че той е един от големите приоритети на Реал Мадрид, където искат да оформят атомно нападение, изградено от него и Килиан Мбапе.

Освобождаващата клауза в договора на Холанд с Борусия е 75 милиона евро, така че няма да бъде особен проблем за нито един от кандидатите за талантливия нападател. Тук вече самите клубове, които го искат, трябва да убедят Холанд къде ще е най-добре да продължи кариерата му. За всички обаче е ясно, че норвежецът няма да остане на "Сигнал Идуна Парк" след края на настоящия сезон.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here