Цветомир Найденов разкри гуруто на протестите в София

Бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир Найденов обяви, че избягалият в Дубай и притежател на 18 обвинения Васил Божков е гуруто на протестите, провели се в петък вечер в София, съобщи novini.bg. 

Основният свидетел срещу укриващия се от родното правосъдие бивш хазартен бос направи поредни разкрития. Така Найденов потвърди появилите се още снощи информации, че агитки, за които МВР има данни, че са близки до Божков и дирижирани от разстояние от него, провокираха полицаите и целяха да се стигне до сблъсъци. 

Ето какво написа Найденов на личната си страница във Фейсбук:

 "Васил Божков – Черепа, убиец, изнасилвач и долен поръчител на побои над хора (той няма сърце и физика да го направи сам) и този сатрап е Гуруто на протестите?!! Стига, моля ви…".

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here