Турицов: Имаме огромен шанс, не сме по-лоши футболисти от тези на Рома

Десният бек ЦСКА Иван Турицов коментира предстоящото утре гостуване на Рома в мач от група „А“ на Лига Европа. Защитникът изрази позиция, че „червените“ са способни да постигнат добър резултат срещу „вълците“ и взе отношение по смяната на треньора Стамен Белчев.

“Не са приятни честите смени на треньор, но атмосферата е много добра. Не мога да коментирам решението на ръководството да уволни Стамен Белчев. Не сме радостни от тази развръзка, но не сме и разочаровани”, заяви 21-годишният български национал.

“Мисля, че настроението е на високо ниво. Предстои важен мач. Не мисля, че излизаме като аутсайдери. Имаме огромен шанс, не сме нещо по-лошо от тях. Имаше пропуски срещу Клуж, но имаме шанс срещу Рома и те са хора като нас. Всичко е възможно.”

“Близо два месеца не съм играл, но се чувствам добре. От седмица и половина тренирам наравно с отбора. Нямах проблеми в последния мач. Ще бъда щастлив, ако дебютирам в групите на Лига Европа срещу отбор като Рома,” допълни Турицов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here