Това била най-практичната кола

Британското издание Car публикува резултатите от годишните награди за най-добър автомобил, определен от потребителите и от компетентно жури. От десетте категории, впечатление прави тази за "най-практичен автомобил".

Колата избрана в тази категория е Skoda Octavia A8 Combi, като критериите по които печели са комфорт при шофиране, поддръжка и експлоатационни разходи. Също така членовете на журито използват такива изключително индивидуални критерии като „приятност от шофирането“ при оценката на модела.

Съдиите определиха Skoda Octavia A8 Combi за най-практичния автомобил, който спечели номинацията за семеен автомобил. Журито коментира техния избор така: "Изглежда по-елегантен от всякога, практичен, удобен, а съотношението цена-качество е оптимално."

Наградата за най-добър електрически автомобил тази година е за Peugeot e-208, за спортен – Volkswagen Golf GTI. Toyota Corolla бе обявена за най-добрия хибрид от журито, а Land Rover Defender – за перфектното SUV.

Citroen Berlingo е микробусът на годината, а Ford Fiesta е компактният автомобил. Освен това има и награда за „мечтаната кола“, която се оказа пригежание на купето Alpine A110.

В допълнение към всички горепосочени победители имаше още двама, които получиха специални награди. Титлата за най-добър технологичен автомобил отиде при електрическия автомобил Honda E, а Toyota стана най-добрият производител.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here