Товарен камион едва не уби семейство край Разград

Четирима души пострадаха при катастрофа на изхода на Разград. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Разград

Около 23.50 часа на 14 юли на изхода на Разград до бензиностанция “Петрол“ товарен камион „Волво“ с прикачено ремарке тип гондола се включва с ляв завой на пътя Варна – Русе и отнема предимството на лек автомобил „Мицубиши“, управляван от 35-годишна жена от лознишкото село Веселина, пътуващ в посока Варна.

При пътно-транспортното произшествие са пострадали пътуващите в леката кола. 4-годишният син на водачката е с фрактура на десен крак и лява ръка, 35-годишният ѝ съпруг е със счупени 7 ребра, а 54-годишната ѝ свекърва с фрактура на ребро в лявата част на гръдния кош. Тримата са настанени в ОАИЛ с временна опасност за живота. Водачката на автомобила е настанена в Хирургично отделение на МБАЛ-Разград с охлузни рани по ръцете.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here