Собственик на Ferrari се засне как катастрофира на пъпа на Лондон (ВИДЕО)

Ferrari 812 Superfast катастрофира нелепо на моста "Ламбет" в Лондон, а шофьорът засне всичко с камера на главата си, съобщава Daily Mail. Шофьорът не е пострадал, но по суперколата за £260 000 (€287 300) има сериозни щети.

Видеото от инцидента показва как водачът навлиза на моста със съвсем разумна скорост, след което рязко подава газ, за да ускори. 800-те коня на 812 Superfast обаче се оказват прекалено висока летва за шофьорските умения на собственика.

Задницата на "ферарито" започва да изпреварва предницата, а шофьорът не успява да контрира занасянето. Прелитайки покрай велосипедист и човек с електрическа тротинетка, автомобилът се удря в перилата на моста.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Footage shows a Ferrari crashing yesterday central London <a href="https://t.co/jue74UwRsi">pic.twitter.com/jue74UwRsi</a></p>&mdash; London &amp; UK Crime (@CrimeLdn) <a href="https://twitter.com/CrimeLdn/status/1321127821889146880?ref_src=twsrc%5Etfw">October 27, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here