След няма и месец BMW M4 остана без гигантски бъбреци (ВИДЕО)

Германското тунинг ателие Prior Design работи по проект за оптична доработка на новото BMW M4, който да коригира най-спорния дизайнерски елемент във външността на спортното купе – огромните "ноздри" на радиаторната решетка. Компанията ще предложи и цялостен аеродинамичен пакет за модела.

Prior Design публикува видео, в което са демонстрирани нагледно различни варианти за алтернативно оформление на предницата. Немските тунинг специалисти планират да запазят само тази част от "бъбреците", която остава на равнището на фаровете.

Предложени са и няколко разновидности на предната броня, като повечето от тях се отличават с по-агресивно оформление и увеличени по размер въздухозаборници. Prior Design планира и раздути калници.

BMW представи новото поколение M3 и M4 на 23 септември. И двете баварки се оборудват с 3.0-литров редови шестак с мощност 480 или 510 к.с., ръчна или автоматична трансмисия и задно или двойно предаване.

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/Y0Z7rbEcrLo" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here