Славиша Стоянович се бави за Левски

Бъдещият треньор на Левски – Славиша Стоянович, не успя да пристигне у нас за снощното гостуване на Лудогорец.Той трябваше да бъде на трибуните в Разград, за да си набави директни впечатления от представянето на "синия" клуб.

През миналата седмица собственикът на Левски – Наско Сираков обяви, че вече има принципна договорка със специалиста, който да поеме отбора след оставката на Георги Тодоров.

Сираков си пожела новият треньор да започне работа с отбора във вторник или сряда. Все още обаче няма подписан договор между двете страни, въпреки че нещата по него са почти доуточнени, твърди "Тема Спорт".

Освен с идването си у нас, Славиша се бави и с избора си на щаб. Причината е, че дългогодишният му помощник Небойша Милошевич този път няма да може да му асистира. В момента той е част от щаба на Деян Станкович в Цървена звезда.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here