Сделка! Ето кога Фюри и Уайлдър ще се бият за трети път

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще направят своята трилогия на 19-ти декември във Вегас на "Allegiant Stadium". Това сподели Боб Аръм, който е промоутър на британеца. Аръм е оптимист, че битката ще се случи, а на стадиона ще има между 10 000 и 15 000 души, които да ги гледат на живо, пише mma.bg.

В края на февруари тази година видяхме втората битка между двамата тежковози, която се проведе в Лас Вегас. 32-годишният Фюри не даде никакъв шанс на Уайлдър и го унищожи с нокаут в 7-мия рунд.

Тайсън го свали от трона, отне му непобедения статут и титлата нa WBC. Уайлдър явно изпадна в депресия и не спираше да дава всякакви налудничави оправдания. Той спря да бъде активен в социалните мрежи и явно дава всичко от себе си, за да отмъсти. 34-годишният американец ще бъде подложен под голямо напрежение и в третата битка ще е всичко или нищо за него.

Какво ще се случи в трилогията?

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here