Пияни украинки пребиха жена от Монтана след купон

Пияни жени са пребили жителка на Монтана, съобщиха от полицията в областния град. Вчера, в районното управление, е получен сигнал за побоя, който станал в края на миналата седмица в ж.к. "Младост".

По данни на пострадалата, тя и още 3 жени се били събрали да се почерпят в жилището на 49-годишна от украински произход. На купона присъствали и 30-годишната ѝ дъщеря, също от украински произход, както и 38-годишна монтанска жителка.

След солидна употреба на алкохол възникнал скандал между дамите, който прераснал във физическа саморазправа. Трите жени нанесли удари по тялото на 49-годишната местна жителка, в резултат на което получила фрактура на десния крак под коляното.

В разпита си пострадалата приложила снимков материал и медицински документи. По случая е образувано досъдебно производство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here