Пак яхна джипката, кара без ръце и се размина на косъм с ПТП (ВИДЕО)! До него – шефа на Пирогов и здравния министър

Премиерът пуска волана…..

Премиерът Бойко Борисов се размина на косъм от ПТП, след като пусна волана на служебния джип, докато обяснява на здравния министър Костадин Ангелов и на шефа на „Пирогов” Асен Балтов предимствата на новата магистрала „Европа”, пише Lupa.bg.

Министър-председателят очевидно не е в кондиция след тежката битка с коровируса, за който вече е доказано, че влияе на координацията. След като прави поредната си спирка по маршрута, за да побъбри с работници на аутобана, Борисов дава газ, но, ръкомахайки, пуска волана на тойотата и тежката машина се отправя към мантинелата.

…и джипът аха да се забие в мантинелата, ако бодигардът от НСО не се бе намесил

Бързата намеса на гард от НСО, който се вози на седалката до него, предотвратява инцидент, като хваща волана, докато премиерът реагира и поеме контрола в свои ръце.

Излекуваният от ковид премиер взе в автомобила си здравния министър Костадин Ангелов и шефа на „Пирогов“ проф. Асен Балтов, показа живо излъчване в профила на министър-председателя във „Фейсбук“.

„Колеги, в обедната почивка, вместо да обедвате днес, ще ви покажа какво правиме, докато вие най-геройски излекувате и пращате обратно тук хората да работят. Ето ви как изглежда пътят за Белград вече…“, обясни Борисов и посочи отсечката, пише Флагман.бг.

Премиерът се възхити на новите мостове наоколо. Всичко било построено в кризисните месеци. Похвали и пътната покривка, която подсказвала, когато не си на правилното място.

Както повелява обичаят, Бойко Борисов се спря до работници, за да ги попита как са и какво правят. По-назад по пътя в друг автомобил се возеше пътният министър Петя Аврамова. В един момент кортежът се спря на един от мостовете, Борисов и всички хора около него излязоха, а премиерът отново започна да обяснява защо не трябва да се затваря държавата, как здравите трябва да работят и т.н.

Пъpвият 17-ĸилoмeтpoв yчacтъĸ oт AM „Eвpoпa“ мeждy Дpaгoмaн и Cливницa вeчe e в дeйcтвиe. Инвecтициятa e зa 117,3 млн. лeвa и e oт peпyблиĸaнcĸия бюджeт.

Видео от историята вече е качена на стената на Бойко Борисов във фейсбук. Вижте опасния момент след 3,30 мин. на записа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here