Найденов: 99,9% от колекцията на Черепа е купувана незаконно от иманяри

99,9 % от Колекцията на Черепа е купувана от иманярите в нарушение на Закона.Това разкри основният свидетел срещу Васил Божков, който се укрива от 19-те си обвинения в Дубай. 

Цветомир Найденов написа още в профила във Facebook, че тъй като е разкрит вече, кървавият бос Ел Чапо започва да си измисля своя версия за нелегалните антики.

Ето какво написа още Найденов:

"99,9 % от Колекцията на Черепа е купувана от иманярите в нарушение на Закона. Тежко разкрит е за тази си дейност и сега велинградският манипулатор започва да си измисля версията, че лошите батковци искат да му я вземат. Той така прави. Винаги говори небивалици като е притиснат до стената, знаем си го. Прави го с една единствена цел : жертвата да не може да се ориентира. А Жертвата са всички наивници, които вярват, че този тежък криминален престъпник би направил нещо извън неговия престъпен интерес, па камо ли нещо за България". В края на поста основният свидетел срещу Ел Чапо е сложил и няколко хаштага, като един от тях е #музеятенаГеМето, визирайки ареста на "Г.М. Димитров".

Припомняме, че от прокуратурата обявиха, че само една малка част от антиките на Божков са законни, а броят на нелегалните може да достигне 10 000 артефакта.

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here