Монако и Реймс спретнаха поредното равенство в Лига 1

Отборите на Монако и Реймс завършиха 2:2 в мач от 1-ия кръг френската Лига 1. Срещата бе дебют на Нико Ковач начело на "монегаските".

Гостите излязоха напред в резултата още в 5-ата минута, когато Диа надигра защитник на домакините и с мощен удар не остави шансове на Лекомт.

Положението за футболистите на Ковач стана критично в 21-ата минута. Ел Билал Туре покачи на 2:0, след като се възползва от груба грешка на Дизази.

Във втората минута на добавеното време на първата част Монако намали на 1:2 чрез Дизази, който се разписа с глава.

След подновяването на играта домакините натиснаха своя противник и в 55-ата минута изравниха резултата. Беноа Бадиашил засече отблизо центриране от пряк свободен удар на Александър Головин.

В следващите минути Реймс отново взе инициативата и пропусна няколко добри възможности за гол.

Монако дочака своя шанс за победа в допълнителното време на срещата, но Бадиашил от непосредствена близост стреля неточно и така резултатът остана непроменен – 2:2.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here