Младежи замеряха с яйца лесбийки в Пловдив

Пловдивската районна прокуратура образува досъдебно производство във връзка с инцидента в неделя в Цар Симеоновата градина, при който младежи замеряха с яйца и обиждаха момичета с различна сексуална ориентация.

Установено е, че двете групи – и момчетата, определящи се като фенове на футболен клуб Ботев Пловдив, и момичетата, са се подготвяли предварително за сблъсъка в централния парк и всичко това може да се проследи в социалните мрежи.

Около 17 часа в неделя двете групи са се срещнали и започнали взаимно да се замерят с яйца и кестени, както и да си отправят обиди.

От прокуратурата съобщават, че за случилото се ще бъдат уведомени всички местни комисии за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и отдела „Закрила на детето“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here