И Чип Фууз разкритикува огромните бъбреци на BMW (ВИДЕО)

Прочутият американски дизайнер Чип Фууз също се включи в хора на критиците на новата радиаторна решетка на BMW M3 и M4.

Според носителя на безброй награди за автомобилен дизайн и създател на едни от най-красивите поръчкови коли баварците са стигнали прекалено далеч в стремежа си да бъдат оригинални.

“BMW винаги са излизали от рамките и са залагали на различен дизайн. Направиха го и преди години със седма серия. За мен това [големите бъбреци] не е различно, тъй като следва общата мода на огромните радиаторни решетки”, смята Фууз.

“Предниците на M3 и M4 не са изискани. Грозни и зли са. BMW-тата са изискани и аз бих заложил на такъв дизайн”, казва Чип и добавя, че според него с този дизайн немците са изневерили на себе си. Фууз предлага различно оформление, което според него е “доста по-приемливо”.

Баварският производител е известен с незаинтересоваността си към мнението на клиентите и феновете дори при очевидно негативни реакции, както в случая със “зурлата на G22”. Неотдавна шеф дизайнерът на BMW Домагой Дукеч обяви, че “реакциите в социалните мрежи не бива да бъдат вземани под внимание, тъй като не помагат с нищо”.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here