Испанската Ла Лига стартира със скучно нулево реми

Новият сезон в Ла Лига стартира с мача между Ейбар и Селта, завършил 0:0. Двата отбора трудно стигаха до голови положения и логично двубоят завърши без гол и без победител.

Първият шанс в мача се откри пред домакините. В 29-ата минута Гарсия Кике скочи най-високо в наказателното поле, но мощният му удар с глава мина встрани от лявата греда. Пет минути по-късно и Селта имаше възможност за гол, но късметът обърна гръб на Брийс Мендес и топката прелетя покрай десния страничен стълб.

Втората част започна с натиск на Ейбар и в 56-ата минута Педро Бигас пропусна от близка дистанция да открие резултата. Постепенно играта се изравни и ситуации пред вратите почти нямаше.

Три минути преди края домакините останаха с 10 души, след като реферът Валентин Писаро показа втори жълт картон на Папе Диоп.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here