Иранец пое националния ни тим по таекуондо

Иранецът Фарзад Золхадри беше назначен за треньор на националния отбор по таекуондо на България. Той заема поста на Теодор Георгиев, който до този момент бе наставник на таекуондистите. Георгиев вече ще изпълнява длъжността "Спортен съветник към УС на БФТ", а в същия момент ще продължи да бъде и част от екипа на Фарзад Золхадри.

Поемането на новите длъжности се състоя на церемония преди първата тренировка на националния отбор, който започна системни занимания. Председателят на БФТ Слави Бинев представи новия треньор на състезателите, като сподели, че от тук нататък Фарзад поема отговорността за тренировъчния и спортно-техническия процес в пред олимпийската подготовка.

Припомняме, че в края на януари 2021 София ще бъде домакин на европейската олимпийска квалификация, даваща квоти за Токио 2021.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here