Защо Мая Манолова е до всички?

Защо Мая Манолова е до всички?
Кой посегна на медиите, които отразяваха Мая Манолова? Кой посегна на „Движение днес“ и информационна агенция Булпресс, които даваха трибуна на движение „Изправи се БГ“?

Малцина знаят, че правителството посегна индиректно на свободата на словото, но Вас това не ви касае и не ви се занимава с медии, вие не сте заинтересована страна, нали? Дори посегнаха и на медия извън политиката специализирана с рибарство, екология и борба срещу бракониерите и замърсителите на природата. Вижте това видео:

В този свят с хора се живее.

Gepostet von Ribari am Samstag, 28. März 2020

И се замислете когато правителството цензурира и посяга на някой бранш било то на съдбите на миньорите или шивачките, било то на тези от военно-икономическите предприятия защо ние не бяхме до тях? Мая Манолова бе до майките и до сестрите, тя бе до всички именно, защото утре всички ще са до нея.

А вие къде сте и до кого сте, защото Мая Манолова утре ще бъде и до вас? Време е за национално обединение, време е да се изправим всички заедно да подкрепим Мая като означава да подкрепим всички!

коментарът на: 24chasa.eu

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here