Жената до Милен Цветков: Шегите ти кънтят в ушите ми

Милена Иванова, приятелката на Милен Цветков, отбеляза три месеца от неговата смърт в профила си във Facebook. Популярният журналист бе убит от дрогирания младеж Кристиян Николов на оживено кръстовище в София.

"Три месеца без теб, любов моя! В последният ти ден ми каза, че си мечтаеш след няколко години да си спомняме как сме преминали през пандемията и ти да ме питаш:

– Помниш ли? Беше сигурен, че няма да умрем от коронавирус! Не мога да повярвам, че шегувайки се с мен онази сутрин, с твоя симпатичен пиперлив хумор, отново се оказа прав, казваитки ми с любяща усмивка:

– Знаеш ли любов, понеже ти си по-млада от мен, най- вероятно аз ще си тръгна от тази земя преди теб, за това се усмихвай на шегите ми, защото някой ден ще искаш да ги чуваш отново, но няма да имаш тази възможност.! Никога няма да забравя онзи поглед на сбогуване, когато затвори вратата на дома ни за последен път тръгвайки към друго измерение. Сега шегите ти кънтят в ушите ми и повече от всякога знам, че за любовта Вселената е безгранична! Днес Отец Васил ми каза:

– Момиче, за Бога всички са живи… независимо къде се намират. – Независимо къде си сега, любов моя, аз разтварям ръце за да те прегърна, целувам устните ти и тихо ти прошепвам: Обичам те!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here