Ето какво отговори Русия за “Новичок”-а в организма на Навални

Преди транспортирането на Алексей Навални до Берлин в организма му не бяха открити никакви отровни вещества. Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

Той каза, че Русия е готова и заинтересована от "пълно взаимодействие и обмяна на данни по този въпрос с Германия", но Берлин не е отговорил на официалните запитвания на Москва. Коментарът му беше направен по повод новината от Германия, че в организма на Навални са били открити следи от нервнопаралитично вещество от групата на "Новичок".

На въпрос как реагира Кремъл на твърденията на Берлин, че Навални е отровен с вещество от групата "Новичок", Песков каза, че засега Кремъл не може да даде отговор. Германският канцлер Ангела Меркел заяви днес, че руският опозиционер Алексей Навални е станал жертва на "опит за убийство чрез отравяне". Меркел заяви, че има много сериозни въпроси, на които само руското правителство може да отговори и то трябва да отговори.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here