Водещият на “Панорама” ще става баща на 51 г.

Година след Бойко Василев се ожени за втори път, „Мистър Панорама” очаква бебе. Миналата пролет 51-годишният журналист каза „да” на колежката си Албена, която носи фамилията си с тиренце. Втората съпруга на телевизионера е шеф на сутрешния блок на БНТ и не е присъствала на официалното откриване на новия сезон на предаването. Това се разбира и от отсъствието ѝ от снимката за спомен, която целият екип си е направил в първия си работен ден след заслужената лятна отпуска. Половинката на журналиста е с 12 години по-млада от него и няма свои наследници. Бойко пък има един голям син от първата си жена Адриана, с която се разведоха малко преди да вдигне втора сватба.

Миналата година журналистът и половинката му бяха забелязани да си правят изследвания в лаборатория в столицата, посещавана предимно от двойки, които се подготвят за инвитро процедура. Въпреки че Бойко и Албена предвидливо бяха отишли да дават кръв в късните часове на деня, когато няма много пациенти, те все пак бяха забелязани и снимани на опашката за изследвания.

Двамата са заедно от 4 години, като първоначално пазеха връзката си в тайна. Василев не искаше да му бъде лепнат етикет прелюбодеец избягвал Албена по коридорите на „Сан Стефано“ 29, за да не ги одумват колегите им. Едва след развода с първата си жена водещият на „Панорама“ за пръв път представи публично любимата си жена, писа "Уикенд".

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here