Валентин Николов, ГЕРБ: Не е много умно опозицията да не се регистрира в парламента

Не е много умно да не се регистрира опозицията. Това каза пред журналисти народният представител от ПГ на ГЕРБ Валентин Николов след като парламентът не събра кворум, предаде Агенция "Фокус". "Днешният ден е ден на контрол, а би трябвало това да е ден на опозицията. Те явно не искат да контролират правителството", каза още Николов.

Според него липсата на кворум в петък е малко глупава. "Второ, свалянето на правителството е описано в Конституцията. То не става с искане, а с вот на доверие, вот на недоверие. Даже не става с протести по принцип", изтъкна Николов. "Това ще накара управляващите, т.е. ние заедно с патриотите и тези, които смятат, че правителството трябва да работи, да се мобилизират. Да идват по-навреме на работа. Знаете, че колегите спират на другия паркинг, закъсняват", изтъкна още той.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here