“Ангелите на Чарли” са отново заедно

Дрю Баримор открива на 14 септември собственото си телевизионно шоу, а първите ѝ гости ще бъдат партньорките ѝ от „Ангелите на Чарли“ – Камерън Диас и Луси Лиу, съобщава Контактмюзик.

45-годишната актриса ще бъде водеща и автор на "Шоуто на Дрю Баримор" в понеделник (14.09.20), а за свои първи звездни гости към нея ще се присъединят Камерън Диас и Луси Лиу, за да отпразнува почти 20 години от първата премиера на „Ангелите на Чарли“, която се случи през октомври 2000 г.

Токшоуто на Дрю също ще я срещне с дългогодишния ѝ приятел и сътрудник – Адам Сандлър, както и ще поднесе голяма изненада на обикновено работническо семейство в една от рубриките на програмата – „Проектирано от Дрю“.

Във втория епизод, който ще се излъчи на следващия ден, Баримор ще посрещне в студиото Рийз Уидърспун и Били Айхнер, които ще изпълнят скечове в рубриката „Би ли го харесала Дрю Баримор?“.

Според прессъобщение, Дрю се надява новото ѝ шоу да донесе „информация, вдъхновение и забавление на дневната аудитория“. Рекламата на предаването гласи: „Известна в цял свят с нейната запазена марка хумор и позитивност, водещата Дрю Баримор ще сподели своята гледна точка в този свеж и уникален формат с много теми и рубрики”.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here