Американски щат предлага 10 000 долара и колело на всеки преселник

Компания за икономическо развитие в Северозападен Арканзас предложи 10 хиляди долара и безплатно колело на всеки, решил да се засели в района, съобщава агенция UPI.

Така новопристигналите ще могат да се насладят на карането на велосипед по добре асфалтираните улици с обща дължина от 162 мили или по планинските пътеки с дължина от 322 мили, се посочва на сайта на "Нортуест Арканзас каунсил инишиътив".

Ако все пак не сте почитател на спорта на открито – то може да получите безплатни едногодишни членство в някоя от културните институции в района.

"В момента мнозина преосмислят начина си на живот и своите приоритети", заяви Нелсън Пийкок, изпълнителен директор на компанията. "Затова се възползваме от възможността да привлечем нови жители за района, който в момента е обезлюден", посочва той.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here