Адв. Хаджигенов: Крайна тъпота цари в Министерски съвет и ГЕРБ (ВИДЕО)

”На Бойко кога му е трябвало парламент? Сега той ще прави държавата, която събори собственоръчно?

Президентска република има само в неговата глава, това, искаме е да няма корупция. На него му се иска да е цар. Е, не, Бойко, няма да си цар.

Ще го пенсионираме при д-р Гълъбова (б.р. визира психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова). Чудесен специалист”.

Това зави адв. Николай Хаджигенов по адрес на премиера Бойко Борисов. Адвокатът от ”Отровното трио” бе гост в предаването ”ЕвроДикоФ”, което се излъчва по ТВ Евроком. С него бяха и другите двама от Триото – проф. Велислав Минеков и пиарът Арман Бабикян.

”Бойко 116 дена не е стъпил в София, спря да играе мачлета, щото всеки път като ходи да играе мач, или тенис, ние го намираме и хората хвърлят едни яйца. Крайна тъпота цари в Министерски съвет и ГЕРБ. Ние не сме имали илюзии, че ще стане бързо и лесна. Бойко е продукт на 30 години свинщина”, така юристът отговори на вметката на Сашо Диков, че протестите, организирани от ”Отровното трио”, не са успели да свалят Бойко Борисов от власт.

”Защо трябва да правим партия? Това е възможно най-тъпото решение. Има и други варианти, умни варианти. Не е нужно да правим ние партия. Общо фронт всички срещу ГЕРБ. Партиите ще бъдат само стъпало, инструмент, крива щанга.

Да, не става без партии. Ще съберем общия фронт, ще има и парти, но на върха ще бъдат гражданите”, заяви още адв. Николай Хаджигенов.

”Ние ще сме свързващото звено между партиите и гражданите. Ние искаме гражданите да бъдат начело”, добави той.

”Правова, свободна, демократична република. Това са основните ценности, без които не можем. ГЕРБ не влизат там, те са диктаторска партия”, Ако БСП са готови на тези ценности, ще седнем и ще говорим. Ние поканихме и ДПС”, разкри Хаджигенов, а след това и той, и Бабикян добавиха, че са подканвали БСП и ДПС на напуснат парламента, за да не може да функционира той.

Целия разговор с ”Отровното трио” можете да изгледате след 2:10:26 във видеото:

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here