Феновете на Левски призоваха: Отворете стадионите!

Феновете на Левски призоваха родните управляващи да отворят стадионите на поне 30% от капацитета им за началото на новия сезон в efbet Лига. Националният клуб на привържениците отправи исканията си към министъра на младежта и спорта Красен Кралев, Костадин Ангелов, Националния оперативен щаб и Българския футболен съюз. 

По този начин "сините" фенове се присъединиха към привържениците на ЦСКА, които още вчера призоваха стадионите у нас да бъдат отворени за публика.

Ето какво написаха от Националния клуб на привържениците:

До г-н Красен Кралев, г-н Костадин Ангелов , НОЩ и БФС!

НКП на Левски настояваме :

Да бъдат отворени стадионите за предстоящите мачове от първенството. Нека това стане чрез нужните ограничения и спазване на всички противоепидемични мерки.

Ние показахме нагледно, че при добро желание правилата могат да бъдат спазвани. Публиката на Левски беше дадена за пример от страна на много европейски медии, които за разлика от много родни не обслужват интереси.

Държим да бъдат отворени поне на 30 % стадионите в България. За нашия клуб е от изключително значение да генерира приходи от билети и абонаментни карти, защото след ликвидирането на спонсорите, само почитателите на Левски издържат любимия си отбор.

Надяваме се, че здравият разум ще надделее, а той казва, че стадионите са далеч по-безопасни от дискотеките и баровете, които работят под пълна пара. Оказва се, че техният бизнес е по-важен от футбола и спорта. Така ли е???

Нека БФС създаде правила за посещението на мачовете и клубовете, които не ги спазват да бъдат санкционирани, без право да допускат фенове в следващи срещи.

Футболът на първо място е създаден за привържениците. Тяхното място е на трибуните. Направете правила и не ощетявайте тези, които ги спазват!"

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here