Устните на Мария се разпадат? (СНИМКИ)

Нещо много неприятно сполетя поп фолк изпълнителката Мария. Устните на певицата се разпадат от огромното количество силикон, пише в. „Уикенд“.

Огромните джуки на Отварачката са придобили странна форма, както става видно от актуални нейни снимки. Устните на чалгаджийката сякаш се разлагат и всъщност изобщо не приличат на устни.

Отделно изпълнителката, която се отказа от сцената и вече го раздава обикновена инфлуенсърка, продължава да пъчи и издава напред силиконовите си устни, като така те изглеждат видимо по-големи и плашещи.

Оттеглилата се от сцената певица е известна с 2 неща: рекламата на бира, донесла ѝ прякора за цял живот Мара Отварачката, както и с огромните устни, дело на пластичната хирургия.

От малки те прераснаха в средни, големи и накрая станаха огромни. Джуките на заралийката определено търпят еволюция през годините, като сега те са стигнали странен пик.

Силиконовите устни на фолк певицата Мария сякаш са прокълнати. Или поне така мисли чалга дивата, която от няколко дни се оплаква от нечовешки болки в устата. Певицата побързала да се консултира с лекар за болките в устните, но прегледът установил, че миньончето на фолка няма никакви здравословни проблеми, писаха преди време жълтите сайтове.

„Сигурно са ме урочасали, защото всички говорят само за устата ми. Привлякла съм лоши очи на толкова много завистници”, жалвала се брюнетката пред приятелки. И споделила, че сериозно обмисля да се обърне към някоя врачка, за да ѝ бае.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here