Тръмп: Русия и Китай завиждат на САЩ за най-мощните оръжия!

Президентът Доналд Тръмп вярва, че САЩ имат „най-мощното оръжие на земята“, а Русия и Китай завиждат на това. Той заяви тази позиция в неделя в интервю за Fox News.

„Насочих 2,5 трилиона долара за военни цели, тъй като преди това военните ни бяха в ужасно състояние – каза американският лидер – Имаме отлични оръжия, имаме най-мощното оръжие на Земята, никой друг няма подобно. Наскоро говорих за това: имаме оръжия, толкова невероятни и толкова мощни, толкова модерни, че китайският президент Си Дзинпин и Путин завиждат“, цитира думите му Фокус.

„Възстановихме силата на нашите въоръжени сили и имаме нужда от нея, трябва само да погледнем Китай и Русия – продължи Тръмп. – Мисля, че Китай е най-големият проблем сега. Някои казват: „Русия, Русия …“ И когато попитам за Китай, те не искат да говорят за това“.

Според стопанина на Белия дом преди него „никой не е провеждал толкова твърда политика спрямо Русия“. "Аз ви гарантирам, че на срещи при затворени врати Путин казва това на обкръжението си", добави той.

„Но ако успеете да се разберете с Китай, с Русия, това ще бъде решението“.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here