Тито Ортис: Този вирус е изкуствено създаден

Бившият шампион на UFC и член на Залата на славата Тито Ортис сподели с последователите си в социалните мрежи конспиративна теория за коронавируса. Според него COVID-19 е създаден от човешка ръка и е биологично оръжие за потушаване на протести.

“Дали мисля, че коронавирусът е истински? На сто процента е така”, отговори той на въпрос на свой почитател. – Някой човек е направил вирус, който покосява всички възрастни хора. Лудост е, но това е нещо, за което искам да говоря. Спомняте ли си Китай и всичките протести? Имаше толкова много хора по улиците и всички искаха да бъдат като нас, американците, и пееха националния химн. И тогава изведнъж това нещо се разпространи за ден. Това е най-лудото нещо на света. Сега няма такива протести, нали? Мисля, че в Италия правят същото. И там вече не виждаме протести, нали? Лудост!”

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here