Стойчо Стойчев: Мая Манолова разчита на антивот

Кадър: Нова тв

В деня на размисъл не е изключено да се случат провокации, които могат да обърнат вота. Това заяви в предаването „Здравей, България” по Нова тв политологът доц. Стойчо Стойчев. „Материал да се хвърли бомба винаги има”, категоричен е той.

„Без всякакво съмнение може да се обърнат резултатите. Аз лично прогнозирам много сериозна битка, в която нещата ще бъдат много близо”, категоричен беше социологът Кольо Колев. Според него разликата между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова е абсолютно пренебрежима.

„Хипотезата „По-малко хора отиват да гласуват е печеливша за Йорданка Фандъкова, защото Мая Манолова разчита на антивот. Ако има висока активност, тя ще се генерира от такъв тип хора, които ще отидат да гласуват, за да накажат някого. И това няма да бъде гласуване за нов кмет на София, а гласуване анти Борисов, анти Манолова и т.н”, коментира доц. Стойчев.

„Има ресурс да бъде мобилизиран т.нар анти ГЕРБ вот. Въпросът е дали хората наистина ще излязат. Нещата ще бъдат на кантар до последния момент, ако някой не сбърка „не се простреля в крака””, каза Кольо Колев.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here