Стефан Данаилов пак в кома

Стефан Данаилов. Снимка: бТВновините

Стефан Данаилов отново е в медикаментозна кома, съобщава бТВ като се позовава на негови близки. Актьорът е на апаратно дишане в реанимацията на ВМА. От там казаха, че информация ще предоставят единствено на близките му.

„Стефан Данаилов не е по-добре, но не е и по-зле. Няма промяна в състоянието му. Лекарите се борят за него“, пише „24 часа“ като цитира негова близка приятелка, с която са заедно над 30 г.

„Ако има край, дано да е без болки, да не се мъчи. Иначе е страшно!“, надява се тя. Но не разчита на добри новини…

Любимият на поколения български зрители актьор бе приет във Военномедицинска академия заради проблеми с белите дробове. Преди време той претърпя операция на тазобедрена става, която счупи при подхлъзване. Страда и от паркинсон. Лекарите прецениха, че е разумно да го поставят в медикаментозна кома.

„В моменти на проблясъци пита за сина си Владко. Момчето дойде да го види, беше тук два дни, спешно прелетя от САЩ. Но си замина“, разказа Вежди Рашидов. Председателят на парламентарната комисия за култура и медии непрекъснато е държан в течение за състоянието на своя приятел и прави всички по силите си да помогне.

Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here