Снахата на Доган на почивка в лятната му резиденция (СНИМКА)

На красива компания се радва Ахмед Доган по време на престоите си в морските си сараи в парка Росенец. Въпреки, че достъпът до морското му имение е строго контролиран, той обичал да посреща гости там по време на летния сезон. Сред най-честите посетители са сина му Демир и снахата Памела, която през декември 2018 година го дари с внук. Тя не се притеснява да споделя снимки от гостуванията в лятната му резиденция. На тях се вижда как атрактивната брюнетка и бивша гимнастичка позира на терасата на сараите, с изглед към залива, както и край басейните, предава burgas24.bg.

Изглежда Памела е добре приета от свекъра си, макар в началото да имаше слухове, че той е бил против връзката на сина си с нея. Памела и Демир Доган са двойка вече 3 години, а синът им Адмир наскоро навърши година и половина. Младото семейство не живее в Боянските сараи на политика, а в отделен апартамент в София. Докато течаха бурните протести на Росенец през изминалия уикенд, те предпочетоха да останат в столицата и споделиха в социалните мрежи как се забавляват на картинг писта, а после и на обяд с приятели. Освен това те обичат да ходят и в съседна Гърция.

Снахата на Сокола също не произлиза от обикновено семейство. Тя е дъщеря на Николай Жейнов, един от най-успешните футболни мениджъри у нас, и от малка се радва на охолен начин на живот, пише "Ретро". В момента Памела не работи, а се е посветила на грижите около Адмир.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция 24 Chasa!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here